Despre noi

Inceputurile Societatii Comerciale SAMRIC SA, dateaza din anul 1861, cand in Bucuresti, pe locul unde se afla astazi sediul companiei noastre, din initiativa domnitorului  A.I. Cuza , au fost infiintate atelierele de stat de confectii (APACA=Atelierele Publice Autonome de Confectii ale Armatei), in scopul asigurarii productiei de echipamente necesare armatei romane.

Rezistand destinului care a purtat-o prin multe razboaie, atelierele s-au extins, s-au construit cladiri noi si s-au achizitionat utilaje moderne, astfel incat in mai 1948 s-a inaugurat prima si cea mai mare intreprindere de confectii din tara, cunoscuta pana in 1990 sub numele de Intreprinderea de Confectii si Tricotaje Bucuresti.

Dupa 1990, neputand rezista noilor dimensiuni ale economiei de piata, ICTB se imparte in mai multe societati, dintre care SAMRIC SA, este cea mai cunoscuta producatoare de confectii pentru barbati.

Astazi, SC SAMRIC SA este o companie privata, specializata in confectii de imbracaminte exterioara pentru barbati, femei si copii.

Calitatea produselor, pe care le executa in sistem lohn, semilohn sau produs finit, corespunde cerintelor pietelor celor mai exigente , fiind apeciate in tari cum sunt Italia, Franta, Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, SUA.